//cdncn.goodao.net/qianduopackaging/banner-001-3.jpg
//cdncn.goodao.net/qianduopackaging/banner-002-3.jpg
//cdncn.goodao.net/qianduopackaging/banner-003-2.jpg
about-us

Sugeng Rawuh
kemasan qianduo

kanthi katresnan & pengabdian

Wuxi qianduo packaging technology Co., Ltd. melu botol kemasan plastik panganan lan obat-obatan kesehatan saka perusahaan produksi profesional, perusahaan kalebu 28000 meter persegi, area bangunan 16000 meter persegi, ing endi bengkel pemurnian kelas 100000 6000 meter persegi , standar formulir area gudang lengkap 6000 meter persegi, pusat riset lan pangembangan lan inspeksi mutu kalebu 300 meter persegi.

sinau luwih lengkap

fitur kita

Kita nyedhiyakake layanan OEM, output taunan luwih saka 50 yuta

Produk Kita

Botol obat HDPE lan PET digunakake kanggo ngemot produk perawatan kesehatan, nutrisi, suplemen olahraga, kapsul, pil lan tablet lsp.

Qianduo News

Kita bakal teka ing kene kanggo nuduhake status warta paling anyar babagan perusahaan kita, mangga diarepake!

  • hezuo2
  • hezuo3
  • hezuo4
  • hezuo5
  • hezuo2
  • hezuo3
  • hezuo4
  • hezuo5
  • hezuo1